Skladování ovoce a zeleniny
Využijte sílu ozonu ve skladování a přepravě potravin.
- Úprava vody a vzduchu bez použití chemie
- Čerstvé a kvalitní potraviny
- Zvýšená teplota skladování
- Snížení energetických nákladů na skladování a přepravu
- Několikanásobné prodloužení skladovatelsnoti
- Žádný zbytkový produkt
Ekologické řešení
Potravinářský průmysl je velmi citlivý na kvalitu výrobních a skladovacích prostor, technologických linek a obalových materiálů. Tyto faktory přímo ovlivňují kvalitu produkovaných výrobků. K zajištění bezpečnosti a kvality se v potravinářském průmyslu široce využívají dezinfekční prostředky.
Některé z těchto prostředků jsou neúčinné proti určitým orgranismům a vyvolávají obavy z hlediska bezpečnosti humánní výživy a životního prostředí.
Unikátní technologie
Ozonizace je novou technologií používanou v řízených inteligentních atmosférách od firmy OZONTECH, s.r.o.